El Covisa Manresa FS rebrà dissabte l'Hospitalet Bellsport amb tota la plantilla excepte Asis

Pau Machado espera una bona resposta dels seus jugadors en un partit en què els resultats sempre han estat molt ajustats

El Covisa Manresa FS jugarà dissabte al Pujolet
El Covisa Manresa FS jugarà dissabte al Pujolet | MFS
Redacció
24 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:05h
El Covisa Manresa FS s'enfrontarà aquest dissabte com a local a un històric del futbol sala com l'Hospitalet Bellsport. Els de l'Hospitalet, sota la tutela de l'exjugador del club a Divisió de Plata Antonio Mesa, es van imposar per un ajustat 5-4 en la primera jornada al Cerdanyola del Vallés. El conjunt del Barcelonès ha incorporat tres jugadors i també ha patit alguna baixa en relació a la temporada passada.

Pel que fa l'equip manresà ha entrenat correctament al llarg de la setmana i s'espera una bona resposta aquest dissabte davant un rival sempre molt complicat. Els manresans continuaran tenint la baixa de Asis, que continuarà vivint el Mundial a Lituània, això després que el Marroc superés a Veneçuela als 1/8 de final.

Pau Machado espera una bona resposta dels seus jugadors en un partit en què els resultats sempre han estat molt ajustats.

Abans de començar el partit es farà un reconeixement a l'equip infantil del Manresa FS que va obtenir el títol de lliga la temporada passada a la màxima categoria. També al Cadet B, campió de lliga de primera divisió.