Pedro Martínez marxa del Nou Congost amb sensacions molt negatives

Ha reconegut que aquest divendres el BAXI Manresa no ha sabut competir ni jugar com equip

Pedro Martínez durant la roda de premsa posterior al partit
Pedro Martínez durant la roda de premsa posterior al partit | Bàsquet Manresa
24 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:29h

El tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, ha reconegut haver acabat el partit contra el València Bàsquet amb males sensacions i una sensació de frustració. L'entrenador de l'equip manresà no ha volgut incidir massa en els motius de la derrota ni fer valoracions en calent. Tot i això, ha reconegut que aquest divendres el BAXI Manresa no ha sabut competir ni jugar com equip. Això ha fet que diversos jugadors hagin volgut resoldre individualment. Martínez ha agraït aquesta actitud encara que "no hi hagi hagut encert". 

Prèviament, Janis Berzins també ha comparegut davant els mitjans per disculpar-se amb els aficionats pel mal partit realitzat col·lectivament. El letó ha lamentat els errors comesos i espera poder millorar de cara a diumenge. 

Per part del València Bàsquet han comparegut Joan Peñarroya i Josep Puerto. L'entrenador ha manifestat la seva doble alegria. Per la victòria i per haver tornat a un Nou Congost amb gent a les graderies si bé ha comentat que voldria haver vingut a Manresa el cap de setmana vinent en què podrà entrar més gent. Peñarroya ha destacat haver aturat tot allò que ha intentat el BAXI Manresa i ha valorat positivament el paper d'uns joves que tot i entrar per les moltes baixes que té el conjunt valencià formen part del projecte de l'equip. Puerto, per la seva part, ha destacat com a claus la mentalitat, la defensa i el domini en el rebot. 

Arxivat a