El BAXI Manresa rep el València Bàsquet amb tornada del públic al Nou Congost en ACB

Tots els abonats que van demanar entrada tindran accés al pavelló

Dani Pérez és dubte per enfrontar-se al València Bàsquet
Dani Pérez és dubte per enfrontar-se al València Bàsquet | J. Alberch
23 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:54h
Arriba la segona jornada de la Lliga Endesa en una de les poques jornades de caràcter intersetmanal. El BAXI Manresa jugarà el seu primer partit al Nou Congost (divendres, 19.00h) davant el València Bàsquet de Joan Peñarroya. Serà el primer partit ACB amb públic 566 després. Pedro Martínez creu que el públic aporta motivació i també desitja que presti la seva ajuda als moments de dificultat. El tècnic es mostra satisfet de tornar a tenir la gent al pavelló. Tots aquells abonats que van demanar entrada podran accedir al pavelló ja que la demanda no supera l'oferta. 

El BAXI Manresa ha entrenat amb normalitat amb l'excepció de Dani Pérez. El base no ha entrenat els darrers dies per culpa d'una distensió a la cama esquerra. Pérez afirma trobar-se millor i pensa que podrà jugar algun minut durant el cap de setmana, ja sigui divendres o diumenge. Cal recordar que aquesta setmana té doble jornada. "El què no farem serà forçar-lo", afirma Pedro Martínez. La resta de la plantilla ha entrenat sense aparents problemes. Tenir dos partits en un lapse inferior a les 48 hores, i amb viatge a Sevilla entremig, fa que la dinàmica sigui diferent. El més habitual és tenir com a mínim un entrenament entre partit i partit i aquest cap de setmana no serà així. 

El València Bàsquet ha començat aquesta temporada un nou projecte comandat des de la banqueta per Joan Peñarroya. L'equip taronja ha tornat enguany a la tradició de fitxar a Badalona i ha incorporat Xabier López-Arostegui i Nenad Dimitrijevic. Els altres dos fitxatges són un Víctor Claver que torna al club on es va formar i el cubà Jasiel Rivero que ja va coincidir amb Peñarroya a Burgos. Els valencians no van començar la Lliga Endesa amb bon peu i van acabar cedint a la Fonteta contra el Baskonia en un partit molt emocionant. 

De cara al duel al Nou Congost, el València Bàsquet té quatre baixes confirmades: Xabier López-Arostegui, Jasiel Rivero, Klemen Prepelic i Sam Van Rossom. Malgrat aquestes absències, Pedro Martínez preveu un partit "dur" davant un rival que "té un roster d'Eurolliga. El Valencia és un equip que encara que tingui baixes té una plantilla àmplia i de bon nivell". 
Arxivat a