Música

La temporada de les Joventuts Musicals de Moià començaran dissabte amb Álvaro Toscano

El Primer premi de la 96a convocatòria Corda - Guitarra 2020 oferirà el concert a l'Auditori Sant Josep

per Redacció, 23 de setembre de 2021 a les 09:09 |
Álvaro Toscano actuarà a Moià dissabte | Promocional
Les Joventuts Musicals de Moià iniciaran la temporada aquest dissabte amb el concert del guitarrista Álvaro Toscano, Primer premi de la 96a convocatòria Corda - Guitarra 2020. El concert tindrà lloc a l'Auditori Sant Josep de Moià a les 6 de la tarda, i el preu serà de 5 euros.

Álvaro Toscano


La qualitat musical del guitarrista clàssic Álvaro Toscano ha estat avalada per més de quinze premis internacionals, entre els quals destaquen el primer premi en el 96º Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya, primer premi en el Concurs Internacional Ciutat de Guimaraes (Portugal), primer premi en el XX concurs Internacional de guitarra clàssica Vila de Petrer (MJ Tomàs) o el segon premi en el desè concurs de Festival Internacional de la guitarra de Sevilla. També acumula nombrosos premis de el públic que denoten la seva immensa capacitat de comunicació com a músic.

El seu repertori destaca per la seva amplitud, interpretant música des del Renaixement fins estrenes dels nostres dies com la d'Antonio Blanco Tejero, David del Port, o Lorenzo Colom. També interpreta usualment música de cambra, formant part del Duo Scorrevole, havent col·laborat amb l'Orquestra Filharmònica de Màlaga, Ensemble del FIP Guadalquivir o amb el Quartet Leonor. Ha ofert més de setanta recitals en diferents llocs de la geografia europea, destacant la seva participació en el Teatre Góngora de Còrdova, Szeged International Guitar Festival d'Hongria, Festival Internacional de la guitarra de Petrer a Alacant, Teatre Lope de Vega de Sevilla o Festival Internacional de la guitarra de Còria, a Càceres.

 

Participació