El CAE aposta per una oferta formativa contínua amb més del 70% dels cursos subvencionats

Monitor de lleure, autisme, manipulació d’aliments, coaching o lideratge, són algunes de les temàtiques dels cursos

Aula de formació del CAE
Aula de formació del CAE | CAE
Redacció
22 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:28h
L'escola de formació del CAE ofereix 21 cursos fins al desembre amb més del 70% de la formació subvencionada. Es tracta d'una aposta que fa per tal de donar opció a un aprenentatge continu tant per a persones treballadores com per a persones que es troben en situació d'atur. En total són 765 hores de formació per a unes 315 places. La formació està dividida en cinc grans àmbits.

Dues Formacions d'Educadors/es en el Lleure, un curs de monitor/a de lleure i un de director/a de lleure, gràcies a un equip divers de formadors que inclou des d'animació, a gestió emocional, passant per primers auxilis i coneixements legislatius.

Set formacions en Intervenció educativa. La inclusió és l'eix que vertebra la temàtica dels cursos: dislèxia, autisme, intel·ligències múltiples o vetllador/a escolar són alguns dels monogràfics que oferim. Els formadors/es són professionals experts de cada sector com el grup de sensibilització de gènere Quatre Cantonades, Rosa Serrano directora del Centre de Recursos TEA; i formadors com Maria Navarrete, Marta Avilés, Núria Miranda, Anaïs Rodriguez, Miriam Serrat, Albert Bover, Glòria Sarri i Nuri Valldeoriola.

Sis monogràfics en formació personal. El CAE aposta per una formació transversal enfocada a la millora del benestar personal amb temàtiques com lideratge, coaching, mindfulness, tècniques de relaxació o programació neurolingüística. Els formadors que s'encarreguen d'impartir els monogràfics són Eva Vila, Xavier Palou, Enric Bastardas i Xavier Garcia.

Quatre monogràfics de gestió associativa i voluntariat. Amb la voluntat de poder ajudar a les entitats en el seu dia legal i burocràtic oferim formacions sobre obligacions legals i fiscals i l'elaboració de la memòria. Els cursos els faran Helena Vilar, coordinadora de La Xarranca i Nasi Muncunill, director del CAE.

Per últim dos monogràfics en l'àmbit de salut alimentària. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i manipulació d'aliments, a càrrec de les nutricionistes Elisabet Hoyos i Eva Nuñez. Els cursos de salut tanquen l'oferta formativa que el CAE té programada per aquest darrer trimestre de l'any.

Després d'aquest any i mig de formacions virtuals, adaptacions, flexibilitzacions, distàncies i mascaretes, l'escola de formació emprèn amb ganes les formacions presencials, amb la convicció que compartir espai i temps físic serà una molt bona opció d'aprenentatge.

A l'hora de programar la nova oferta formativa, els cursos s'han adaptat per aprofitar els avantatges de les eines digitals, així com el seu potencial reflexiu i d'anàlisi individual.