Aquest cap de setmana torna la Land Rover Party a les Comes de Súria

El major esdeveniment familiar de Land Rover celebrarà la seva 15a edició a la finca surienca

Les Comes tornarà a acollir la Land Rover Party
Les Comes tornarà a acollir la Land Rover Party | Joan Fernàndez
Redacció
22 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:07h
Les Comes i Land Rover Espanya ja tenen a punt les activitats de la 15a edició de la Land Rover Party, un cap de setmana familiar molt especial on els propietaris de vehicles de la marca anglesa i tots els seus seguidors podran gaudir dels 70 km de pistes 4x4 i de moltes activitats i sorpreses preparades per l'organització.

L'esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 24-26 de setembre a la finca de Les Comes (únic centre Land Rover Experience de la Península Ibèrica), situat a Súria.

En aquest entorn tan especial, els usuaris de vehicles Land Rover podran posar a prova les capacitats tot terreny dels seus cotxes en les pistes amb diferent nivell de dificultat que ofereix la finca i millorar la seva destresa al volant, ja que el centre Land Rover Experience organitzarà un curs de conducció 4x4 per ajudar a conèixer millor les capacitats tot terreny d'aquests vehicles.

Una de les grans novetats és el RoadBook #LaRuta0, dos recorreguts per seguir amb un Roadbook dissenyat per Xavi Colomé, responsable del traçat del Dakar en les últimes edicions. En les dos rutes disponibles, hi haurà instal·lats diversos cartells amb la imatge dels nous models híbrids de la marca, el quals, estaran impregnats amb diòxid de titani, un component que elimina el Co2 de l'atmosfera i que ajuda a neutralitzar l'emissió de co2 dels vehicles que facin aquesta activitat. A més, entre els participants a la #LaRuta0, Land Rover sortejarà dues nits en el hotel Mar de Fulles, el primer hotel 100% ecològic de país. A part del dos Roadbooks mencionats, n'hi haurà un d'extra d'una dificultat superior, només apte pels més atrevits.

Tots els assistents a l'esdeveniment, ja siguin participants o visitants que no disposin d'un vehicle Land Rover podran gaudir de la zona d'aventura, la fira comercial, les activitats infantils, el Tour 4x4, els cursos de conducció i de tots els serveis i comoditats que l'organització posarà a la seva disposició, inclòs una àmplia zona de restauració amb nou servei de càtering gestionat per l'empresa SoulFood.

A més, a la Zona Demo, es podrà provar tota la gamma de Land Rover, inclòs els esmentats models híbrids endollables. En aquesta mateixa zona també podrem trobar cinc concessionaris Land Rover de Catalunya; Donnay, Solmobil, Autopla Vic, Land Motors i el concessionari de Manresa, Sala Motors. Tots ells oferiran als assistents ofertes en vehicles nous i VO i assessoraran a tots als interessats en els vehicles de la marca anglesa.

Una de les activitats estrella del cap de setmana és la Supertrack BFGoodrich, una activitat on els participants amb els seus vehicles Land Rover fan un circuit d'obstacles naturals (pedres i basses d'aigua). Tot un espectacle per a tots els assistents.

Algunes altres activitats destacades seran la Realitat Virtual, un renovat circuit de RC Crawler patrocinat per Toys Wheel Drive, cursos de supervivència amb Ani4x4 i un photocall extrem de Land Rover on marxar amb una foto de record espectacular. La tarda de dissabte es podrà gaudir també d'una conferencia i una vetllada tranquil·la amb música del grup Zàping.

Amb assistents provinents de tot Europa i després de l'èxit de les 14 edicions anteriors, l'organització prepara una edició molt especial tant per als seguidors de la marca i els seus propietaris, com per a tots els aficionats a l'off-road i l'aventura. Un cap de setmana únic per gaudir en família que oferirà moltes sorpreses.

Tant les inscripcions per a participants com la venda d'entrades de visitant es poden tramitar directament a les taquilles d'inscripcions de Les Comes el mateix dia de l'esdeveniment. Tota la informació, horaris i activitats estan disponibles a la web oficial www.landroverparty.com.
Arxivat a