Miki Núñez actuarà per primera vegada al Kursaal divendres amb les entrades exhaurides

Hi presentarà el seu segon àlbum, "Iceberg"

Miki Núñez actuarà al Kursaal divendres
Miki Núñez actuarà al Kursaal divendres | Promocional
Redacció
21 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:08h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 24 de setembre a les 8 del vespre, el concert del cantant terrassenc Miki Núñez, que actuarà per primera vegada al teatre manresà per presentar el seu últim treball Iceberg i ho farà amb les entrades exhaurides (amb l'aforament del 70%). 

Miki Núñez interpretarà les seves cançons optimistes i enèrgiques, amb certes reminiscències a mítics grups dels 2000 i repassarà els èxits del seu primer treball Amuza. Un nou disc, que inclou temes com el ja reeixit Viento y vida, en el qual col·labora la mítica banda Despistaos, o No m'ho esperava, una altra de les cançons inèdites que mostra un nou registre de l'artista més íntim i personal.

Al Kursaal es viurà un espectacle de música en directe espectacular, en què el públic gaudirà de composicions pròpies, plenes d'energia i bon rotllo que fusionen els tocs mestissos amb el millor pop rock i en el qual no faltaran els grans hits del seu primer disc: La venda, Escriurem o Celebrem.

Un concert en què Miki Núñez estarà acompanyat per Albert Borrás (guitarra), Carlos Bastida (baix), Jofre Alemany (saxo), María Cofán (trombó), Neus Aranda (trompeta), Oscar Jorba (bateria) i Xavier Borrás (teclat). 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.