Fires

Santpedor celebrarà la 31a edició de la Fira de Sant Miquel recuperant el format tradicional

Els actes s'allargaran fins al diumenge 26 de setembre, amb la fira de productes naturals i ecològics i amb músics i artistes al carrer

per Redacció, 21 de setembre de 2021 a les 17:56 |
Santpedor tornarà a viure la Fira de Sant Miquel | AjStp
La Fira de Sant Miquel de Santpedor arriba a la 31a edició recuperant el format tradicional i amb petits canvis per adaptar-se a les mesures vigents. L'edició d'enguany donarà continuïtat a l'aposta cultural i artística i ampliarà la zona per donar més espai a paradistes i visitants.

El plat fort serà el diumenge 26 de setembre amb la Fira de productes naturals i ecològics i el concurs de músics i artistes al carrer, que tindrà lloc durant tot el dia pels carrers i places del barri antic. El regidor de cultura, Agustí Comas, explica que "després de viure una edició de la Fira com la de l'any passat, marcada per la situació de pandèmia i amb una programació molt reduïda, aquest any volem recuperar l'essència de la Fira i continuar apostant per la cultura".


La programació inclou mostres d'entitats culturals del poble i actuacions per a grans i petits amb propostes durant tota la setmana. Durant el cap de setmana es podrà gaudir foodtrucks i música en directe al pàrquing de Cal Llovet i a la plaça Catalunya, amb la Taverna de la Fira, que organitza l'Ateneu Popular Ca la Teia. El mateix diumenge a alguns dels restaurants del poble es podrà gaudir del menú de fira, la tradicional cabra estofada però adaptada a la cuina d'avui.

Des d'aquest cap de setmana i fins al 30 de setembre es podrà participar al concurs de fotografia a Instagram de la Fira de Sant Miquel, que arriba a la 4a edició, amb el hashtag #FSM2021. 

 

Participació