Concentració a la C-55 per reivindicar la millora de la mobilitat i la reducció de la sinistralitat

Es farà dissabte a la cruïlla amb el pont de Monistrol de Montserrat, on es va produir el darrer accident mortal, el passat 11 de setembre

Imatge de l'accident del passat 11 de setembre
Imatge de l'accident del passat 11 de setembre | C-55
Redacció
21 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:41h
La plataforma No + morts a la C-55 i la FAVM convoquen el proper dissabte 25 de setembre, a les 5 de la tarda, una concentració al punt quilomètric 14 de la C-55 arran de l'últim accident mortal en aquest punt. La convocatòria és a 3/4 de 5 al Parc de l'Alvèrnia – La Puntual i el tall es realitzarà a les 5, davant del Pont de Monistrol de Montserrat.

La concentració ve motivada per l'accident mortal de la manresana Nadila Yilali de 25 anys, el passat dissabte 11 de setembre en el mateix punt quilomètric on es realitzarà el tall. En aquest tall també es recordarà la veïna del Vendrell, de 26 anys, morta en accident a l'alçada d'Abrera el 10 d'octubre de l'any passat. En aquell cas no es va poder fer el tall degut a les restriccions causades per la pandèmia.

Amb aquest tall, la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa i la Plataforma No + morts a la C-55, reivindiquen la urgent necessitat de desdoblar la C-55 en el seu tram Manresa-Monistrol i la gratuïtat de la C-16. Consideren que la C-55 "és una via absolutament saturada per l'alta densitat de trànsit, que de fa ja masses anys no respon a les necessitats de comunicació de la comarca".
Arxivat a