Els comerciants de Sant Fruitós celebren una jornada de botigues al carrer i descomptes

Per tal d'amenitzar la jornada, en diferents ubicacions els vianants han pogut gaudir amb les actuacions musicals d'Els Passabarrets, Kevin Deké, K-melot i Batukada Shangó

Actuació musical a la Festa del Comerç de Sant Fruitós
Actuació musical a la Festa del Comerç de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
21 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:42h
El comerç de Sant Fruitós de Bages ha tret tota la seva oferta al carrer aquest dissabte en la Festa del Comerç, organitzada per Sant Fruitós Comerç Actiu amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Tot i que el temps no ha acompanyat durant el matí, els veïns han sortit a comprar i a conèixer la gran oferta amb què compta el municipi. Per tal d'amenitzar la jornada, en diferents ubicacions els vianants han pogut gaudir amb les actuacions musicals d'Els Passabarrets, Kevin Deké, K-melot i Batukada Shangó.

A la tarda, la festa s’ha traslladat al Cobert de la Màquina de Batre on s’ha pogut gaudir de diverses propostes i exhibicions i d’un sorteig amb diversos premis.

Des del consistori es valora de forma molt positiva el fet d'organitzar una jornada on els comerciants puguin exposar els seus productes davant del seu establiment durant el matí, i a la tarda es concentrin en un sol punt per tal de mostrar tota l'oferta que hi ha al municipi.