Motor

Expectació a la Trobada de Microcotxes de Sant Fruitós

L'edició organitzada pel Clàssic Motor Club del Bages i l'Ajuntament ha aplegat 42 vehicles

per Redacció, 21 de setembre de 2021 a les 09:21 |
Trobada de microcotxes a Sant Fruitós de Bages | AjSFB
La trobada nacional de microcotxes, celebrada a Sant Fruitós de Bages aquest cap de setmana, ha portat al municipi 42 petits vehicles vinguts de Catalunya i d‘altres punts com Alacant, Benidorm, Vitòria i Ginebra.

Els veïns han pogut gaudir veient aquests vehicles circulant pel municipi i, els més curiosos, els han pogut veure de ben a prop tant a la plaça Alfred Figueras com al Cobert de la Màquina de Batre. Durant el diumenge al matí, a la plaça Alfred Figueras es va poder viure una gimcana on els participants van posar a prova els seus vehicles en un circuit i en una pista d'acceleració. 


Durant tot el cap de setmana els participants en aquesta edició, organitzada pel Clàssic Motor Club del Bages i l'Ajuntament, han realitzat diferents sortides per la comarca com a la Colònia Vidal i Montserrat. La trobada va finalitzar amb un dinar de cloenda amb entrega de premis a Sant Benet de Bages.

Aquesta ha estat la primera vegada que el municipi acull aquesta trobada amb un gran èxit tant de participants com de públic.

 

Participació