Escena

El Kursaal acollirà dimecres dues sessions de l'audiovisita dramatitzada «C.A.M.E.S.»

Es tracta d'una experiència híbrida, a mig camí entre la visita guiada i l'obra de teatre, ideal per a tota la família

per Redacció, 20 de setembre de 2021 a les 14:00 |
El Kursaal acollirà dues sessions de «C.A.M.E.S.» | Promocional
El Kursaal obrirà les portes aquest dimecres, 22 de setembre, per oferir en dues sessions (17 i 19.30h) l'espectacle sonor C.A.M.E.S.: Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials, de la companyia Escarlata, projecte de producció pròpia de Transversal Xarxa d'Activitats Culturals. Es tracta d'una àudio visita guiada teatralitzada a les entranyes del teatre, un  recorregut per camerinos, passant per les sales d'assaig, tot descobrint  curiositats i anècdotes del teatre. L'espectacle, que a banda del dimecres 22 de setembre també es repetirà el 17 de novembre (17h i 19.30h), és gratuït i les invitacions es poden recollir a la taquilla del Kursaal o per internet.

A C.A.M.E.S. els espectadors, proveïts d'audioguies sense fils per escoltar la peça de forma individual i simultània a tot el grup (12 persones per passi), participen de manera activa en la visita guiada fins al punt de convertir-se en els protagonistes de la seva pròpia obra. De fet és una experiència híbrida, a mig camí entre la visita guiada i l'obra de teatre, ideal per a tota la família -infants a partir de 9 anys-. És un espectacle que es viu de forma individual i amb grups reduïts, per tant, adequat a les actuals normatives sanitàries i de seguretat de la pandèmia. La visita té una durada aproximada d'una hora.


La companyia Escarlata, Premi Nacional de Cultura per la Generalitat de Catalunya i Premi Nacional de Circ pel Ministeri de Cultura, ha creat i dirigit C.A.M.E.S., que compta amb la proposta musical de la cantant, compositora i intèrpret de Manacor Joana Gomila.

C.A.M.E.S. és la producció pròpia per aquest any 2021 del Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals, format per deu ciutats mitjanes de Catalunya, i que treballa per la  promoció i defensa de la cultura. Des de 2017, i de forma anual, impulsen  projectes de producció pròpia en el camp de les arts visuals i escèniques, que tenen lloc de forma simultània als deu municipis de la xarxa. El Kursaal ja va acollir Conferència espectacular (2019) de David Espinosa.

 

Participació