El CETIM recupera l'acte d'homenatge al col·legiat, que s'adapta a la pandèmia

S'homenatjarà els col·legiats que porten 25 i 50 anys a la professió i es lliurarà el premi Promoció del Territori a una persona o entitat que hagi destacat en aquest àmbit

Festa anual del CETIM de 2019
Festa anual del CETIM de 2019 | CETIM
Redacció
18 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:54h
Després de no poder celebrar l'edició del 2020 com a conseqüència de la pandèmia de Covid-19, el CETIM recupera enguany la seva festa anual, l'acte de germanor i homenatge al col·legiat, amb un format adaptat a la situació actual. L'esdeveniment tindrà lloc el proper divendres 24 de setembre a la sala Els Carlins i només és obert als col·legiats i els seus acompanyants, que per assistir-hi s'hauran d'inscriure.

Durant l'acte es farà un homenatge als col·legiats que porten 25 i 50 anys a la professió i també es lliurarà el premi Promoció del Territori a una empresa, persona o entitat que hagi destacat per aquesta tasca. La part més festiva la posarà el conegut humorista Pep Plaza, que oferirà una actuació un cop acabi la part institucional.

25 anys com a col·legi independent
L'acte servirà també per recordar que l'any 2020 el CETIM va celebrar el seu 25è aniversari com a col·legi independent del de Catalunya, una efemèride que no es va poder commemorar al per la Covid-19. El de Manresa va ser el primer col·legi en aconseguir la independència i va convertir la ciutat en una de les poques de l'estat que, sense ser capital de província, compta amb el seu propi Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats en Enginyeria.

Aquest fet va permetre a l'entitat gestionar els seus propis recursos i treballar amb autonomia per donar resposta a les necessitats dels professionals del territori. Avui, el CETIM agrupa gairebé 1.200 professionals dedicats a l'enginyeria i centra els seus esforços en defensar els interessos d'aquest col·lectiu, oferint serveis i col·laborant amb ells en la resolució dels problemes que es troben en el seu dia a dia.