El Covisa Manresa FS estrena la temporada amb un empat a Picassent (3-3)

A tres segons del final, un doble penal a favor dels manresans ha estat aturat pel porter valencià

El Manresa FS en una imatge d'arxiu
El Manresa FS en una imatge d'arxiu | MFS
18 de setembre del 2021
Actualitzat a les 20:53h
El Covisa Manresa FS ha començat la temporada 2021-22 aquest dissabte empatant a 3 a la pista del FS Picassent. Un xut exterior només començar el partit ha suposat el primer gol per als locals. Poc desprès, dues accions suposaven targetes grogues a Éric i Lavado de forma consecutiva en un inici de partit amb protagonisme arbitral. Al minut 5 el conjunt valencià ha eixamplat la diferència sobre una pista sintètica que enganxa molt.

El Covisa Manresa, que tenia un percentatge de gols en contra molt bo durant la pretemporada, estava rebent dos gols en cinc minuts en el primer partit de lliga. Poc a poc, els manresans han entrat en el partit i Ambrós, incorporat a pista, ha reduït diferències a mitjans del primer temps.

El joc manresà ha millorat molt en relació als primers minuts de partit davant d'un equip que a mida que avançava el partit no ha estat superior als visitants, i que li ha costat fer transicions davant la pressió dels de Pau Machado. El Covisa Manresa ha fet el mes difícil, arribar al descans aixecant un resultat advers, amb un gol de Josan al minut 15.

A la segona part, el Picassent ha continuat jugant llarg i sense combinar massa. Amb un xut exterior, Lavado ha donat la volta al marcador als cinc minuts de la represa. Amb aquest resultat i a mitjans del segon temps, han arribat imprecisions per per part dels dos equips, però han estat els valencians qui n'ha tret profit aconseguint l'empat al minut 32.

Amb això, el Picassent ha acumulat les cinc faltes encara amb molt partit per davant sense que els àrbitres hagin xiulat la sisena en alguna acció discutible. Molta igualtat en els últims instants de partit, amb dos equips que han mostrat sistemes diferents. Ha estat a un minut per al final quan el tècnic manresà ha sol·licitat un temps mort per optar pel joc de porter jugador. A tres segons del final, un doble penal ha estat aturat pel porter local i el partit ha finalitzat amb empat a tres gols.

FS Picassent: Pillo, Paulo, Jaume, Alvaro i Samuel; Alex, Luis, Joan, Juanjo, Carreras, Xavi i Llopis.

Covisa Manresa FS: Adil, Lavado, Eric, Santa i Manu; Kalet, Josan, Gerard, Terri, Ambros i Nabil.

Àrbitres: Salas i Saurin (Comité d'Alacant).

Gols: 1-0 m. 1 Samuel, 2-0 m. 5 Juanjo, 2-1 m. 8 Ambrós, 2-2 m. 15 Josan; 2-3 m. 26 Lavado, 3-3 m. 32 Xavi.