Beisbol

L'escola de beisbol del Dracs Manresa comença amb el doble de jugadors que la temporada passada

El club competirà a la Copa Catalunya amb equips a les categories sub12, sub14, sub18 i la primera divisió sènior, a més de l'equip de softbol slowpitch

per Redacció, 17 de setembre de 2021 a les 22:02 |
Presentació de la temporada del Dracs Manresa | Dracs
El Dracs Manresa inicia la temporada amb el doble de jugadors i jugadores que la temporada passada a l'escola de beisbol del club. En aquests moments han començat els entrenaments en totes les categories de beisbol i softbol i aquest dissabte s'iniciaran les competicions. El club competirà a la Copa Catalunya amb equips a les categories sub12, sub14, sub18 i la primera divisió sènior. També tindrà equip a la Copa Catalunya de softbol slowpitch.

La temporada s'inicia amb molt bones expectatives. Endepro s'ha incorporat com a nou patrocinador del club juntament amb Tungaloy, Restaurant Joncadella i Bages Esport. Tots junts fan possible un molt bon inici de temporada en la qual es continuaran impulsant nous projectes.


Entre aquests projectes hi ha l'organització a Manresa, amb la col·laboració de Varsity Sports & Educational Tours, d'un torneig amb diferents universitats americanes en el marc de l'Any Ignasià.

A més a més, aquest setembre s'inicia el programa HomerunCat. Promogut pel mateix club juntament amb la la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, hi participen alumnes de diferents escoles de Manresa i el Bages. Ara per ara hi ha inscrits vuit centres educatius però està obert a totes les escoles de la comarca que hi vulguin participar. Les escoles participants són La Sèquia, Pompeu Fabra, Jaume Balmes, Fedac Manresa, Ametllers, Ítaca, Flama i Sant Miquel, entre d'altres.

 

Participació