Genís Rovira recuperarà aquest dissabte l'alcaldia de Navàs

Va haver de deixar-la als quatre mesos d'haver-la assumit per problemes de salut

Genís Rovira fent d'alcalde de Navàs a l'inici de mandat
Genís Rovira fent d'alcalde de Navàs a l'inici de mandat | Jaume Vilà
Redacció
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:08h
Genís Rovira recuperarà aquest dissabte l'alcaldia de Navàs fruit del pacte de la CUP amb ERC, i després que l'hagués de deixar quatre mesos després d'haver-hi accedit a principi de mandat per problemes de salut. El republicà Salvador Busquets ha estat l'alcalde durant aquests últims gairebé 2 anys.

Genís Rovira prendrà possessió com a alcalde en un ple extraordinari que se celebrarà a les 12 del migdia a la pista del Club d’Avis i on també hi assistiran la Basha Changuerra i en Xavi Pallicer, diputats de la CUP-NCPG al Parlament de Catalunya.

Genís Rovira, de 31 anys, fins ara ha assumit la primera Tinència d'alcaldia i les regidories de Cultura, Comunicació, Organització i Noves tecnologies. A partir de dissabte seguirà mantenint aquestes mateixes carteres a més d’assumir l’alcaldia. Cal recordar que durant els primers quatre mesos de mandat ja va assumir l’alcaldia, tasca que va haver de deixar per motius de salut.

Els anticapilatlistes afronten els últims dos anys de mandat amb els objectius principals de potenciar la sobirania energètica i alimentària, potenciar l’oficina local d’habitatge i vetllar perquè es tanqui l’acord per tal de que el Col·legi Sant Josep i Escola Diocesana de Navàs passin a ser de titularitat pública.