El Covisa Manresa FS s'estrenarà dissabte a Picassent confiant aconseguir els tres punts

Els manresans viatgen al País Valencià amb tota la plantilla, excepte Asis, al Mundial de Lituània, i Kalet, amb angines

El Covisa Manresa FS debutarà al País Valencià
El Covisa Manresa FS debutarà al País Valencià | MFS
Redacció
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:07h
El Covisa Manresa FS iniciarà la temporada aquest dissabte a les 6 de la tarda a Picassent. El Futbol Sala Picassent s'estrena a la Segona B i ho farà a casa seva davant dels seus aficionats. El conjunt valencià va aconseguir l'ascens a la nova categoria després d'un final de lliga a Tercera Divisió molt competit, lluitant a les últimes jornades amb el Valencia Futbol Sala de Pepe Matoses, equip que va superar a la final, el Club Futbol Sala Burriana i seguits molt de prop pel Mislata.

Per tal de defensar la nova categoria, el FS Picassent ha incorporat tres jugadors provinents del Segona Divisió Alzira i dos d'El Pilar de València, equip de Tercera que ara dirigeix Eduardo Garcia Belda Miki

Amb aquests paràmetres i amb l'ajut de la seva afició, rebran aquest dissabte al Covisa Manresa FS en un partit que serà una festa per a la afició local en el seu debut a casa.

El Covisa Manresa FS anirà a per totes
Pel que fa al conjunt bagenc, els manresans viatjaran amb tota la plantilla excepte la coneguda baixa de Asis que es troba al Mundial de Lituània i el dubte de Kalet amb angines. La preparació de l'equip durant la pretemporada ha estat òptima i intensa, amb un equip que arriba per competir un partit que és molt important treure endavant per començar de la millor manera possible.

L'Expedició marxarà el mateix dissabte a primera hora del matí cap al País Valencià.

Vicent Carrasco: "Tenim moltes ganes de competir"
L'entrenador del FS Picassent, Vicent Carrasco, s'ha mostrat amb moltes ganes de començar la temporada: "portem gairebé dos mesos de treball de pretemporada enfocats en aquest debut. Estrenar aquesta complicada categoria davant la nostra gent amb un rival potent com el Manresa es un repte meravellós. Estem preparats físicament i mental per donar-ho tot. No serà fàcil per la qualitat tècnica de qui ens visita però farem servir les nostres armes per aconseguir l'objectiu i seguir pas a pas amb la filosofia que ens ha portat fins aquí".

Pau Machado: "Hem de superar la seva motivació"
Pau Machado, entrenador del Covisa Manresa FS, expressa dubtes sobre com arriba el rival a l'inici de la competició: "en la primera jornada tots tenim el factor de desconèixer com arriben els nostres rivals al primer partit. L'expectativa es alta per a nosaltres, amb un projecte nou i amb una bona preparació davant d'un equip nouvingut a la categoria. Ells tindran una elevada motivació que haurem d'igualar o superar amb molt treball per obtenir els tres punts. Esperem un rival directe i molt competitiu. Per part nostra, hem de seguir creixent i consolidant l'idea de joc, ja no val mirar enrere, volem fer un bon inici com a equip amb l'ambició de tornar a casa amb els tres punts".