Albert Botran analitzarà dissabte a Manresa l'actualitat política nacional

En un acte organitzat pel nucli de la Catalunya Central de Poble Lliure

El diputat de la CUP Albert Botran serà dissabte a Manresa
El diputat de la CUP Albert Botran serà dissabte a Manresa | Congrés
Redacció
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 0:09h
El nucli de la Catalunya Central de l'organització Poble Lliure ha convidat, el proper dissabte, el diputat de la CUP al Congrés espanyol Albert Botran per exposar com veu l'actualitat política i per presentar les propostes recollides al llibret La lluita per la república catalana independent, editat recentment per Poble Lliure.

Botran, historiador i amb una llarga trajectòria dins l'independentisme d'esquerres, és una de les persones que més s'ha esforçat darrerament en intentar analitzar en quin moment polític vivim i quins aprenentatges històrics i recents poden ser útils de cara a una nova fase de confrontació independentista amb l'Estat. Publica articles regularment a la revista El Temps, entre d'altres mitjans.

Amb aquest acte, l'organització Poble Lliure, que es troba en fase de creixement a la Catalunya Central, vol fer conèixer també les seves propostes polítiques agrupades al llibret La lluita per la república catalana independent, on s'exposen quins són els elements, instruments i propostes concretes necessàries per a l'assoliment de la independència.

L'acte se celebrarà el proper 18 de setembre a les 12 del migdia a l'Associació de Veïns Vic-Remei (C/ Verge de l'Alba 5-7) de Manresa, i és obert a tothom