La Verbena de Sant Joan oferirà dissabte «Impro Side Story», un musical improvisat

Amb un reguitzell d'estrelles de la improvisació i el musical, com Rai Borrell, Roger Julià, Africa Alonso, Jordi Coll o Xavi Duch

Companyia Improvisables
Companyia Improvisables | Promocional
Redacció
16 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:15h
Aquest dissabte a les 8 del vespre a l'Ateneu La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada la companyia Els improvisables interpretarà l'espectacle Impro Side Story, un show d'improvisació on el públic és el protagonista. Ell serà l'encarregat de crear el guió amb les seves decisions. Un espectacle diferent a cada funció.

Improvisables és una de les companyies d'improvisació més consolidades del país, i l'única que ho fa exclusivament amb música. Amb un reguitzell d'estrelles de la improvisació i el musical, com Rai Borrell, Roger Julià, Africa Alonso, Jordi Coll o Xavi Duch, els 60 minuts seran un no parar de riure.

Impro Side Story és un show sense guió ni partitura on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic ni el públic saben què faran, cantaran o interpretaran. Talent, bogeria i humor al servei del públic, l'autèntic guionista. 

A cada funció naixeran sobre l'escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway a els fantàstic univers de Disney passant pel western o el musical de l'època daurada.

Impro Side Story es podrà veure aquest dissabte a les 8 del vespre al teatre de La Verbena, al carrer Vilaseca, 34, de Sant Joan de Vilatorrada. Les entrades ja es poden adquirir per Internet a la web laverbena.cat.