Els Convidats es tornen a reunir aquest dissabte 10 anys després al teatre Kursaal

Serà un concert únic, amb moltes sorpreses i algun artista convidat

Els Convidats, 10 anys després
Els Convidats, 10 anys després | MEES
Redacció
16 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:59h
Els Convidats es retrobaran aquest dissabte en concert a la sala gran del Kursaal de Manresa a les 20 h, deu anys després del comiat que van fer al mateix teatre.

Els Convidats van dir adéu el 15 de gener de 2011, després de gairebé setze anys de carrera, sis discos i centenars d'actuacions per tot Catalunya. I es van acomiadar al teatre Kursaal de Manresa, ple de gom a gom, per desmentir allò de "ningú no és profeta a casa seva". Perquè Els Convidats, malgrat ser mig bagencs, mig vallesans (i una mica osonencs), sempre es van sentir estimats a la capital del Bages, on van néixer. 

Ara, deu anys després d'aquell comiat, Els Convidats es tornen a reunir en una única actuació i amb aquesta formació: Àfrica Pérez (veu), Jordi Ribot (veu i guitarra), Xavier Serrano (teclat i veu), Fèlix Serra (baix), Santi Carcasona (bateria), Josep Andreu Macau (percussió) i Albert Faz (guitarra). Al Kursaal repassaran els seus èxits més coneguts i comptaran amb algun altre artista convidat.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades per al concert d'Els Convidats tenen un preu de 15 euros, (12 euros amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 i escoles de música), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.