El Kursaal acollirà divendres l'obra «Classe» d'Iseult Golden i David Horan

Sota la direcció de Pau Carrió, està interpretada per Pau Roca, Carlota Olcina i Pol López

«Classe» arriba divendres al Kursaal
«Classe» arriba divendres al Kursaal | Promocional
Redacció
16 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:15h
Amb l'arribada del nou curs escolar, el Kursaal enceta temporada teatral a la sala gran aquest divendres, 17 de setembre, a les 8 del vespre, amb l'obra Classe d'Iseult Golden i David Horan, interpretada per Pau Roca, Carlota Olcina i Pol López, sota la direcció de Pau Carrió.

Es tracta d'una comèdia sobre com confrontem les dificultats: a l'escola, a la vida, on sigui... El fill de la Sarah i el Brian té 9 anys. El seu mestre diu que li costa aprendre, que li podria anar bé un psicòleg. Però al Brian i a la Donna -que s'acaben de separar- no els ha agradat mai l‘escola, ni els professors.

Una trobada entre pares i mestre que mostra una triple confrontació divertida i punyent en què xoquen les diferències de classe, els reptes del món educatiu i les dificultats a l'hora de relacionar-nos: a l'escola, a la parella, a la família.

Les entrades per veure Classe tenen un preu de 18 euros (15 euros per majors de 65 anys i 6€ amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet. S'ha fet una promoció entre el professorat -tant de Primària com de Secundària- i el col·lectiu Una altra educació és possible, que ha pogut adquirir les entrades a 10 euros.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.