El PDECat del Bages fa d'«okupa» de la seu concursada de CDC a Manresa

La formació continua mantenint-hi reunions fins que trobin un nou local i continuen "pagant els subministraments religiosament"

Antiga seu de CDC al passeig de la República, 13, de Manresa
Antiga seu de CDC al passeig de la República, 13, de Manresa | Pere Fontanals
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 18:02h
Les seccions locals i comarcals del PDECat a Manresa i el Bages continuen usant la històrica seu de Convergència Democràtica de Catalunya al recentment batejat passeig de la República, 13, després que el local hagi entrat en el procés concursal de la liquidació de la formació que va dirigir Jordi Pujol durant dècades.

Degut al procés concursal, el PDECat va fer retirar els rètols del local i va treure la majoria d'elements del seu interior a l'espera de trobar una nova seu per al partit a Manresa. Malgrat això, els membres del PDECat de Manresa i de la comarca hi continuen fent reunions periòdiques, tot i que l'obertura diària que feien anteriorment ha quedat suspesa.

El PDECat fa d'okupa a la seu del passeig de la República però, segons expliquen alguns militants, "continuem pagant els subministraments religiosament" i "marxarem de seguida que trobem un nou local". Cal tenir en compte que tot i l'assumpció de la gestió de la propietat per part de l'administrador concursal, l'immoble encara no s'ha confirmat "encara" com a bé del concurs, "i fins i tot potser no acaba entrant mai en aquest paquet".