Ajuts de fins a 1.500 euros al Bages per rehabilitar habitatges i incloure'ls a la Borsa de lloguer assequible

Els ajuts cobreixen adequacions, obres i millores als habitatges, però també subvencionen tràmits per obtenir la cèdula d'habitabilitat o el pagament d'impostos, entre d'altres

Redacció
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:44h
Consell Comarcal del Bages
Consell Comarcal del Bages | CCBages
El Consell Comarcal del Bages impulsa una convocatòria d'ajuts per fomentar la rehabilitació d'habitatges i incorporar-los a la Borsa de lloguer assequible que gestiona. El Consell ofereix ajuts de fins a 1.500 euros per rehabilitar pisos i cases amb la voluntat d'ampliar i potenciar l'oferta de lloguer al territori i fer-ho a preus assequibles. La convocatòria compta amb un pressupost global de 18.000 euros i s'adreça a les persones propietàries d'habitatges desocupats ubicats al Bages o bé que ja formin part de la Borsa de lloguer assequible del Consell Comarcal del Bages.

El conseller d'Habitatge del Consell Comarcal del Bages, Enric Forcada, apunta que "la convocatòria és una excel·lent oportunitat perquè els propietaris i propietàries confiïn en la Borsa de lloguer assequible com un camí segur per trobar llogaters". Més enllà de les obres de millora i rehabilitació dels habitatges, els ajuts també cobreixen tràmits com poden ser l'obtenció de la cèdula d'habitabilitat, la gestió del butlletí elèctric de l'habitatge i la contractació dels subministraments o bé el pagament d'impostos municipals.

El termini de presentació de les sol·licituds ha començat aquest dimecres i serà vigent fins al proper 15 d'octubre. Es pot consultar tota la informació i els tràmits que cal fer a través d'aquesta pàgina web.

La convocatòria compta amb la col·laboració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i de la Diputació de Barcelona