Sant Fruitós ofereix suport tècnic per a la implementació de plans d'igualtat a les empreses

Poden accedir a aquest assessorament totes les empreses del municipi amb menys de 50 persones en plantilla

Sant Fruitós assessora empreses en qüestió d'igualtat
Sant Fruitós assessora empreses en qüestió d'igualtat | Pixabay
Redacció
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:38h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, en el marc del programa Bages Treball, Talent i Tecnologia, ofereix a les empreses del municipi la possibilitat de rebre suport tècnic d'assessoria per a la implementació de plans d'igualtat. 

Els plans d'igualtat són un conjunt de mesures per assolir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes i per eliminar la discriminació per raó de sexe. Els plans d'igualtat fixen els objectius que es volen assolir, les estratègies que s'han d'adoptar i les accions concretes per aconseguir-los, així com sistemes eficaços de seguiment i avaluació dels objectius proposats.

Poden accedir a aquest assessorament totes les empreses del municipi amb menys de 50 persones en plantilla. Les empreses interessades en aquest servei, poden posar-se en contacte amb l'Oficina de Recuperació Econòmica a través del correu electrònic [email protected] o trucant al 93 8789702.

Aquest mes de setembre, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat la seva adhesió al Pla d'Igualtat de gènere de la comarca del Bages 2021-2025. Aquest pla comarcal d'igualtat de gènere, promogut pel Consell Comarcal del Bages, és l'eina de coordinació supramunicipal de polítiques i actuacions en matèria d'igualtat i serveix als ens adherits com a punt de partida per desenvolupar les pròpies polítiques d'igualtat.