Imagina't tornarà dissabte a la sala petita del Kursaal amb l'espectacle «Xino-Xano»

Aquesta tardor també es podran veure els espectacles de "Cuac!", "Ondina", "La princesa amb texans" i "Cua de rata" en la programació de la nova temporada per a públic familiar

Imagina't començarà amb «Xino-Xano», dissabte
Imagina't començarà amb «Xino-Xano», dissabte | Promocional
Redacció
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:17h
La programació de la nova temporada d'Imagina't per a públic familiar començarà aquest dissabte amb una doble sessió de l'espectacle de la companyia Fes-t'ho com VulguisXino-Xano a les 17 h i a les 18.30 h a la sala petita del Kursaal. Durant aquesta tardor hi haurà fins a cinc espectacles programats per Imagina't-LaXarxa, que l'any vinent celebrarà 45 anys de la seva formació.

Les funcions de Xino-Xano d'aquest dissabte portaran a la sala petita la història del viatge de la girafa Tuinga i el seu amic ratolí Serafí adreça a infants a partir d'1 any. El 2 d'octubre la companyia Txo Titelles explicarà a l'Espai Plana de l'Om la vida del Cuac!, un ànec que viu sol, tranquil i feliç. El grup Les Anxovetes explicaran Ondina el 23 d'octubre al teatre Conservatori, un conte musicat i un concert teatralitzat a ritme d'havanera.

El 13 de novembre la companyia Sgratta representarà La princesa en texans, una obra per trencar estereotips i riure molt. El darrer espectacle d'Imagina't per aquesta tardor és Cua de rata de la companyia Ton Muntané; una reflexió per a petits i grans sobre l'educació i el gènere que es podrà veure a l'Espai Plana de l'Om a el 20 de novembre.

Les entrades dels espectacles d'Imagina't costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't i el Galliner) i ja es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet, i una hora abans de la representació al mateix espai de la funció.

Més espectacles per a públic familiar: Laika i Marcel Gros
A més a més dels espectacles programats per Imagina't, la programació del Kursaal ofereix també altres propostes per a públic familiar. És el cas de l'espectacle Petit univers de Marcel Gros, que es podrà veure al teatre Conservatori el dissabte 6 de novembre a les 19 h. També l'espectacle Laika de Xirriquiteula Teatre (programat en temporades anteriors però que es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia); un muntatge original i emotiu sobre la història de la gossa Laika i que pujarà a l'escenari del teatre Conservatori el dissabte, 27 de novembre a les 18 h. El preu de les entrades per als menors de 12 anys és de 6 euros.