Aquest cap de setmana, Fires de Setembre de Manresa

S'englobaran el clàssic Firastiu de la UBIC i la II Fira de Setembre, d'artesania i alimentació, de Fundació Turisme i Fires de Manresa

La presidenta de la UBIC, Tània Infante, i la regidora de Comerç, Núria Masgrau
La presidenta de la UBIC, Tània Infante, i la regidora de Comerç, Núria Masgrau | UBIC
Redacció
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:08h
El proper cap de setmana el centre de Manresa es convertirà en una gran fira comercial amb artesania, alimentació, liquidació d'estocs i cotxes d'ocasió.

Durant tot el cap de setmana, al passeig Pere III entre la plaça Sant Domènec i la plaça Espanya s'hi trobaran parades d'artesania i alimentació. I el diumenge 19, des de la plaça Espanya fins a la plaça Onze de Setembre, les botigues de Manresa liquidaran els estocs de la temporada juntament amb concessionaris de cotxes d'ocasió. En aquest últim tram també hi haurà un inflable per als més petits. 

Les Fires de Setembre de Manresa sorgeixen de la unió de la Firastiu, el mercat de d'estocs i cotxes de segona mà dels socis de la UBIC, i de la II Fira de Setembre, artesania i alimentació, de la Fundació Turisme i Fires de Manresa. La d'aquest any serà la segona edició que fan conjuntament. 

Als espais firals s'aplicaran totes les mesures de seguretat necessàries, espaiant la distància entre paradistes i seguint les recomanacions Covid vigents.

Més enllà de les fires, el divendres i dissabte el comerç de la ciutat està cridat a treure els estocs al carrer per fer també aquesta liquidació a les botigues.