Comerç

El comerç de Sant Fruitós sortirà als carrers dissabte amb descomptes i promocions

La Festa del Comerç finalitzarà a les deu del vespre amb un sorteig amb interessants premis

per Redacció, 15 de setembre de 2021 a les 08:49 |
Festa del Comerç de Sant Fruitós de Bages | SFCA
Aquest dissabte, els comerços de Sant Fruitós de Bages sortiran al carrer per exhibir els seus productes i oferir promocions, descomptes i obsequis als clients durant la Festa del Comerç. Durant tot el matí diversos punts del municipi s'ompliran de música en directe per amenitzar la jornada.

A la tarda, la festa es traslladarà sota el Cobert de la Màquina de Batre on hi haurà diverses propostes i exhibicions per tal de donar a conèixer alguns dels serveis que els comerços poden oferir.


La jornada finalitzarà a les deu del vespre amb un sorteig amb interessants premis com un viatge a Menorca per a dues persones, una estada a Madrid, un paquet Experiència Bages Terra de Vins i vals gastronòmics a bescanviar en establiments del municipi.

Per tal de participar en el sorteig es poden adquirir butlletes de participació pel preu de 2 euros als establiments adherits, a partir el dia 10 de setembre, i durant la Festa del Comerç.


Aquesta jornada de comerç al carrer, organitzada per l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, vol dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat.


 

Participació