Manresa, Sallent i Castellterçol programaran «Bruna, el musical» pel Dia Mundial de l'Alzheimer

L'obra tracta el tema a través de la història d'una nena d’11 anys que ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia

La Bruna protagonitza l'obra
La Bruna protagonitza l'obra | Gisèl Aslina
Redacció
14 de setembre del 2021
Actualitzat a les 18:08h
Amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer (21 de setembre), l'espectacle Bruna, el musical' del surienc Mateu Peramiquel i la dramaturga Mar Puig es podrà veure en tres poblacions de la Catalunya Central: Sallent, Manresa i Castellterçol. El muntatge, que continua així la gira, que l'ha portat a una cinquantena de municipis entre Catalunya i les Illes Balears, farà parada els dies 19 de setembre (18 h) a la Fàbrica Vella de Sallent, el 21 de setembre (19 h) al Kursaal de Manresa i el 26 de setembre (18.30 h) al Centru de Castellterçol

Ambientada en la dècada dels noranta, Bruna, el musical explica la història de la Bruna, que ha de fer un treball d'escola sobre la seva àvia Quima. Tot un repte, tenint en compte que la dona pateix una demència incipient que està esborrant els seus records... i que la mare de la Bruna està sempre massa enfeinada. Aquesta situació neguiteja la nena, que voldria gaudir de la família com ho fa el seu amic Eric. Potser la intervenció de la Pitu, la millor amiga de la Quima des de la infància, podrà omplir els buits de la investigació de la Bruna i donar-li la clau per tenir una vida familiar més feliç.

Bruna, el musical és un viatge a través del temps i de vivències ben presents a moltes famílies. L'espectacle que es va estrenar les 2019 i compta amb la participació de deu nenes i nenes d'entre 6 i 15 anys, vol ser un homenatge a les lluites silenciades que han fet que avui dia puguem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a la cultura i a l'art. Una oportunitat d'or per parlar de l'Alzheimer entre pares i fills.

- Diumenge, 19 de setembre 18h – Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent

Dimarts, 21 de setembre 19h – Teatre Kursaal de Manresa – Sala Gran

Diumenge, 26 de setembre 18:30h – El Centru de Castellterçol