La sala petita del Kursaal estrenarà dijous la nova temporada amb «La jove esposa»

Es tracta de l'adaptació del manresà Ivan Padilla de la novel·la d'Alessandro Baricco

«La jove esposa» estrenarà la temporada de la sala petita del Kursaal
«La jove esposa» estrenarà la temporada de la sala petita del Kursaal | Promocional
Redacció
14 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:51h
La programació de teatre de la sala petita del Kursaal tornarà aquest dijous, 16 de setembre a les 7 de la tarda, amb La jove esposa a càrrec de la companyia L'El·lida, una adaptació teatral de la novel·la de l'autor italià Alessandro Baricco (2015) i que signa el manresà Ivan Padilla. L'obra segueix l'estil agredolç propi de les obres de Baricco i en la qual es combinen un erotisme evident, divertides escenes de vida familiar, reflexions sobre l'art de viure i de morir i uns personatges particulars que, des de l'excentricitat, apel·len a pors i dubtes de la condició humana.

Segons l'acordat prèviament, la jove esposa torna de l'Argentina i es presenta a casa de la família per casar-se amb el fill. Però hi ha un petit contratemps: el fill ha partit de viatge a Anglaterra i ningú no sap amb exactitud quan tornarà. S'inicia així una llarga espera en una vila italiana de principis de segle XX, una experiència iniciàtica en què l'esposa tindrà l'oportunitat d'anar coneixent en profunditat la peculiar família del seu futur espòs. 

L'obra, amb música de Cels Campos, està dirigida per Ivan Padilla, que és també un dels intèrprets, juntament amb el també manresà Dani Ledesma. Completen el repartiment Bàrbara Roig, Francesca Vadell, Lara Díez i Ramon Bonvehí.

Les entrades per veure La jove esposa tenen un preu de 15 euros (12 euros per majors de 65 anys i 6 euros amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les funcions a la sala petita del Kursaal avancen l'horari a les 7 de la tarda
Aquesta temporada el Kursaal avança horaris de les funcions de vespre. Així doncs, les funcions programades de dilluns a dijous seran a les 19 h; i les funcions de divendres i dissabte, a les 20 h. Els cicles de majors de 65 anys i ¾ de música mantenen l'horari habitual (a les 18h i a les 12h, respectivament).