Dijous s'obrirà la reserva d'entrades per al FABA 2021

Es podran reservar localitats per a l'espai Mahou del festival a través de la web del festival de forma gratuïta

Ferran Palau actuarà al FABA 2021
Ferran Palau actuarà al FABA 2021 | Promocional
Redacció
14 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:36h
A causa de les limitacions d’aforament, aquest any el Festival Artístic del Barri Antic (FABA) oferirà un servei gratuït de reserva de cadires per als concerts de l’espai Mahou (nau gran de l'Anònima). El festival se celebrarà entre el 26 de setembre i el 2 d’octubre, amb la participació d’artistes de diferents disciplines. 

Es podrà fer la reserva de cadires d’aquest espai en concret a través de la web del FABA a partir del dia 16 de setembre a les 21h. 

Els concerts a l’espai Mahou del FABA i les localitats que es poden reservar seran per a B1n0 + Ferran Palau + Iris Deco, el 26 de setembre a les 18.45h; Hidepeck / Aloha Bennets, el 2 d'octubre a les 12.30h; Laetitia Sadier / Hidrogenesse, també el 2 d'octubre a les 20.00h, i Rodrigo Laviña y su combo, el mateix dia a les 23.00h.

L’obertura de portes per a cada concert serà 30 minuts abans de l’inici, i les reserves tindran validesa fins 10 minuts abans de l’inici.

El FABA, el Festival Artístic del Barri antic de Manresa, té com a finalitat generar noves relacions entre agents artístics i socials per tal d'establir un nou espai de creació a Manresa dins del recinte de l'Anònima, amb l'ànima de catalitzar tot el potencial artístic i social de la ciutat.

Programa del FABA 2021 by La muntanya russa