Dos detinguts quan robaven de matinada a la Taverna 1913 de la plaça Major de Manresa

Havien acumulat el botí en una finestra posterior de l'establiment quan van ser sorpresos per la policia

Porta de la Taberna 1913 a la plaça Major de Manresa
Porta de la Taberna 1913 a la plaça Major de Manresa | Pere Fontanals
14 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:22h
Dos joves manresans de 19 i 20 anys van ser detinguts la matinada de diumenge al carrer Sant Andreu i a la via Sant Ignasi després que fugissin corrent de l'interior de la Taverna 1913 quan van ser sorpresos per agents de la Policia Local de Manresa mentre intentaven robar a l'establiment.

Un veí va alertar la Policia Local de Manresa a 2/4 de 5 de la matinada de dissabte a diumenge dient que havia s'havia activat l'alarma de la Taverna 1913, que té el seu accés principal a la plaça Major.

Quan els agents van arribar a lloc van comprovar que l'accés principal de l'establiment estava tancat, però accedint per la plaça de Sant Ignasi Malalt van veure una finestra oberta del mateix negoci i un home al seu interior. En ordenar-li que sortís, dos joves van fugir per una sortida d'emergència del passatge Sant Ignasi Malalt i els agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, que acabaven d'arribar a lloc, van començar a empaitar-los.

Finalment, gràcies a la descripció que van facilitar els policies locals, agents dels Mossos amb uniforme i de paisà van poder interceptar-los i detenir-los, un al carrer Sant Andreu i l'altre a la via Sant Ignasi, sobre les 5 de la matinada.

Durant la persecució, un dels joves va llançar un mòbil que havia sostret de l'establiment que va poder ser recuperat. A l'interior de la taverna, els lladres havien apilat ordinadors, tauletes i caixes enregistradores al costat de la finestra, ja a punt d'endur-s'ho

Tots dos han quedat detinguts pels Mossos d'Esquadra sota l'acusació de robatori amb força.