Ajuntament i empreses de Sant Fruitós debaten sobre els polígons del municipi

A l'esmorzar empresarial s'ha parlat sobre l'estat actual de diferents projectes i serveis als polígons d'activitat econòmica del municipi

Esmorzar empresarial celebrat a Sant Fruitós
Esmorzar empresarial celebrat a Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
13 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:54h
Un total de 16 empresaris de Sant Fruitós de Bages han pres part aquest passat divendres en un esmorzar empresarial amb l'Ajuntament, des d'on s'ha parlat sobre l'estat actual de diferents projectes i serveis als polígons d'activitat econòmica del municipi.

En concret, l'Ajuntament ha informat sobre els projectes urbanístics i d'obres, així com dels serveis que s'estan posant en marxa des de l'Oficina de Promoció Econòmica. Entre aquests, cal destacar el servei de gestió que permet a les empreses fer una anàlisi de la despesa energètica, permetent ajustar tarifes i reduir costos, a més d'assessorar sobre la implementació d'energies renovables.

La trobada també ha servit per crear un espai de debat on s'ha parlat sobre altres qüestions com són la seguretat, la mobilitat o l'energia, entre d'altres.

En aquesta trobada hi ha pres part l'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán, el regidor de Promoció Econòmica, Felip Echarri i l'equip tècnic de l'àrea.

Aquestes trobades són un espai important en què l'Ajuntament i les empreses es troben i comparteixen projectes, inquietuds i necessitats. La d'aquest divendres ha estat la primera que s'ha pogut celebrar presencialment després de l'esclat de la pandèmia.