Segona convocatòria per a l'adjudicació de pisos de protecció oficial a Santpedor

576_1266421283varis_011
576_1266421283varis_011 | Ajuntament Santpedor
Redacció
17 de febrer del 2010

Sis habitatges entren en aquesta segona convocatòria. Ajuntament Santpedor

Ahir es va aprovar per junta de govern local la segona convocatòria per a l'adjudicació de pisos de protecció oficial per a joves de la illa que queda entre el carrer Sant Prim, carrer Sant Pere i Carrer Ample de Santpedor.

En total són 15 pisos de protecció oficial que promou Adigsa i dels quals una part ja estan adjudicats i se'n va fer el sorteig públic el passat 18 de desembre. En una primera convocatòria no tots els inscrits complien els requisits que es demanavenm i és per això que l'Ajuntament de Santpedor va fer un requeriment perquè Adigsa convoqués una segona adjudicació amb unes normes particulars diferents que permetéssin oferir els pisos a més persones interessades, adaptant-se  a les necessitats per tal que no quedessin habitatges buits en contraposició a la demanda.

Aquesta segona convocatòria, doncs, que respon a l'adjudicació de 6 habitatges de diferents tipologies (nombre d'habitacions, situació a l'edficici, amb i sense pàrquing...) té unes normes modificades en referència, per exemple, a la renda mínima demanada o al col·lectiu de persones que poden optar als pisos.

Pel què fa als pisos ja sortejats, l'Ajuntament ja va otorgar la primera ocupació i ara és en mans d'Adigsa l'entrega de les claus i la signatura dels contractes de lloguer per tal que puguin entrar-hi les persones que ja saben on podran viure.
Arxivat a