EL BAXI Manresa tanca la pretemporada amb derrota a Múrcia (86-74)

El BAXI Manresa ha tancat la pretemporada a Iecla
El BAXI Manresa ha tancat la pretemporada a Iecla | Bàsquet Manresa
12 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:20h
El BAXI Manresa ha tancat la pretemporada amb una derrota davant l'UCAM Murcia en un partit que s'ha disputat a la localitat de Yecla. Els manresans han dominat els primers minuts amb curts avantatges gràcies a la bona feina d'Ismael Bako sota la cistella, la clarividència ofensiva de Sylvain Francisco i el desencert local des de la línia de tres punts. Al final del primer quart, el BAXI Manresa dominava per 14-19.

Però el partit ha canviat als segons deu minuts i els de Pedro Martínez ja han anat sempre a remolc. Els murcians han començat a anotar de tres i els bagencs ja no se sentien tan còmodes a la pista. Bona nota n'és el parcial del segon quart. El 31-18 de parcial deixava per davant l'UCAM Murcia (45-37) abans de passar pels vestidors.

Els de Pedro Martínez han volgut igualar el partit tornant del descans. Taddus McFadden i Joe Thomasson han iniciat un petit duel particular del que n'ha sortit beneficiat el jugador local. Els murcians s'han vist al davant per deu punts. Tot i això, el BAXI Manresa ha continuat amb la seva lluita i gràcies a un Francisco molt anotador ha arribat viu abans del darrer període (60-55).

Chima Moneke i Ismael Bako exercien de baluards i aconseguien que els locals no augmentessin el seu avantatge. A manca de cinc minuts, continuaven sent cinc el punts que separaven els dos equips. En aquest punt, ha aparegut McFadden. Dos triples seguits del nord-americà han posat terreny entre els dos equips. A més, la banqueta bagenca ha rebut una tècnica. El +12 amb què s'han avançat els de Sito Alonso ja ha estat irrecuperable. Derrota en l'últim test de pretemporada (86-74). Francisco ha estat el màxim anotador del BAXI Manresa amb 28 punts, seguit de Moneke amb 11 i Bako amb 10.

La setmana vinent ja va de debò. El BAXI Manresa debuta a la Lliga Endesa a la pista del Casademont Zaragoza diumenge a les cinc de la tarda.