Un conductor begut atropella mortalment una dona de Moià de 84 anys

L'accident s'ha produït a la carretera de Manresa dins el nucli de la capital del Moianès

Carretera de Manresa de Moià on s'ha produït l'atropellament
Carretera de Manresa de Moià on s'ha produït l'atropellament | GSV
11 de setembre del 2021
Actualitzat el 13 de setembre a les 9:33h
Una dona de 84 anys i veïna de Moià ha mort a primera hora d'aquesta tarda de dissabte com a conseqüència de les ferides que ha patit després de ser atropellada a la carretera de Manresa, al nucli urbà de la capital del Moianès, per un turisme conduït per un barceloní de 76 anys que ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia.

L'atropellament ha tingut lloc cap a 2/4 d'1 del migdia al pas de la C-141c pel nucli de Moià, quan agafa el nom de carretera de Manresa, quan la dona creuava un pas de vianants. Tot i que el turisme ha projectat la dona uns 16 metres des del punt de la col·lisió, la primera intervenció del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha catalogat les ferides de caràcter menys greu, però amb reserves degut a l'avançada edat de la víctima, i ha estat trasllada a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa en helicòpter. Un cop a l'hospital no ha pogut superar la gravetat de les ferides i, sobre 3/4 de 5 de la tarda, ha mort.

Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat tres ambulàncies, els Bombers i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra que han realitzat el test d'alcoholèmia al conductor del turisme i ha donat positiu. Determinada l'alcoholèmia del conductor, els Mossos han obert una investigació per determinar tots els detalls del succés. El conductor ha quedat en llibertat.
Arxivat a