Fotografia

El Casal de les Escodines i Foto Art organitzen el 3r taller i itinerari fotogràfic per a públic familiar

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer del 13 al 17 de setembre al Casal presencialment, per correu electrònic o per telèfon

per Redacció, 10 de setembre de 2021 a les 17:14 |
Casal de les Escodines | AjM
Amb l'objectiu de conèixer l'entorn patrimonial, humà i natural d'espais propers al Casal de les Escodines, incentivar l'afició i l'interès per la fotografia entre els infants de 6 a 12, el diumenge 19 de setembre, l'Ajuntament de Manresa a través del Casal de les Escodines, i Foto Art Manresa organitzen una nova edició, la tercera, del taller i itinerari fotogràfic per a públic familiar.

El punt de trobada i arribada és al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) a les 9 del matí i es preveu acabar el recorregut a l'1 del migdia.


- De 9 a 10 del matí tindrà lloc un taller de fotografia per a infants de 6 a 12 anys, en el qual es facilitaran nocions bàsiques d'observació a través de la càmera o d'un dispositiu mòbil. El taller el conduirà un membre de Foto Art Manresa.

- A partir de les 10 se seguirà un itinerari fotogràfic guiat per un educador ambiental del Parc de la Sèquia. Es sortirà del Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50), es passa pel Pont Vell i s'arribarà a la font de Sant Pau. Al llarg del recorregut, de dificultat fàcil (total de 3,5 km i 48 mestres de desnivell), es faran parades d'observació per tal de conèixer la flora i la fauna de ribera. El recorregut forma part de l'itinerari M4 de l'Anella Verda de Manresa (Del Cardener al Llobregat).


Els infants han d'anar acompanyats d'una persona adulta, i totes les persones inscrites hauran de dur mascareta, calçat adequat per caminar, càmera fotogràfica o dispositiu mòbil, esmorzar, aigua i barret.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer del 13 al 17 de setembre al Casal de les Escodines de forma presencial, a bé a través del correu electrònic casalescodines@ajmanresa.cat, o al telèfon 93 873 54 54 (de 9 a 14 i de 16 a 20.30 h). Cal indicar nom, cognoms, telèfon i edat de l'infant i de la persona acompanyant.

El criteri d'admissió serà per rigorós ordre d'inscripció i en funció dels aforaments permesos pel Procicat. En cas de pluja intensa s'anul·larà l'activitat.

Les fotografies realitzades pels infants es podran enviar a casalesdodines@ajmanresa.cat del 20 al 30 de setembre, indicant nom i cognoms, edat, adreça, telèfon, correu electrònic i nom de l'obra. També s'acceptaran fotografies de les vacances d'estiu 2021. Un màxim de tres fotografies totals per infant.

Les obres rebudes participaran en el concurs Petits viatgers manresans i itinerari fotogràfic 2021, i una selecció s'exposarà al Casal de les Escodines entre el 7 i el 29 d'octubre. La impressió de les fotografies va a càrrec de l'organització.

El lliurament de premis (articles de viatge, fotografia i experiències culturals i d'aventura) es farà al Casal de les Escodines el dijous 7 d'octubre a les 18 h.

La proposta s'emmarca dins el cicle Viatgers Manresans 2021 (concurs fotogràfic, exposicions i xerrades de viatges), organitzat per l'Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa i que es realitza als centres cívics municipals: Casal de les Escodines i Centre Cívic Selves i Carner.

 

Participació