Castellbell i el Vilar reforça la vigilància nocturna per evitar botellots

En una actuació coordinada amb els Mossos d’Esquadra, mentre l'Ajuntament treballa per ampliar la plantilla de la Guàrdia Municipal

Imatge d'arxiu de les restes d'un botellot
Imatge d'arxiu de les restes d'un botellot | AjSJF
Redacció
10 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:01h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha reforçat els darrers mesos la vigilància nocturna al municipi per evitar la concentració de joves a la via pública i el consum d'alcohol. La situació de pandèmia i el tancament dels locals d'oci nocturn han multiplicat el fenomen dels botellots arreu i amb l'objectiu de minimitzar aquestes situacions el consistori ha contractat un servei de vigilància nocturna actiu des del passat mes de maig. En paral·lel, el consistori treballa per augmentar la plantilla de la Guàrdia Municipal amb la incorporació d'un quart agent.

El reforç en matèria de vigilància està coordinat amb els Mossos d'Esquadra i s'ha posat especial èmfasi per evitar els botellots als espais de la zona esportiva i les piscines municipals. L'Ajuntament preveu mantenir actiu aquest reforç preventiu durant les pròximes setmanes a l'espera de la decisió de les autoritats pel que fa a l'obertura de l'oci nocturn.