A la venda noves funcions d'«El gran comediant», «Filumena Marturano» i l'Orquestra Maravella al Kursaal

Es poden comprar a partir d'aquest mateix divendres a taquilles i per internet

El Kursaal programa una nova funció de «Filumena Marturano»
El Kursaal programa una nova funció de «Filumena Marturano» | Promocional
Redacció
10 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:32h
El Kursaal ha posat a la venda tres noves funcions de la programació de la propera temporada de tardor, una programació que ja té les entrades disponibles des de dissabte passat, 4 de setembre. Per una banda, s'ha programat una segona sessió de la comèdia El gran comediant, protagonitzada per Joel Joan, prevista pel dissabte, 30 d'octubre a les 17 h. I per l'altra, també hi ha a la venda la tercera sessió de l'obra Filumena Marturano, una producció de La Perla29 dirigida per Oriol Broggi i que s'ha programat pel diumenge 24 d'octubre a les 12 h.

Finalment, i després d'haver exhaurit les entrades en menys d'una setmana, hi haurà també un segon concert de l'Orquestra Maravella, previst per dimarts, 26 d'octubre a les 18 h, programat dins del cicle de Gent Gran.

Les localitats per a les noves sessions d'aquests tres espectacles es poden comprar, com és habitual, a les taquilles del teatre Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 h a 13 h i de 18 h a 20 h) i per internet.

El preu de les entrades dEl gran comediant és de 26 euros (24 euros majors de 65 anys i menors de 25; i 20 euros amb Carnet Galliner). Pel que fa a les de Filumena Marturano el preu és de 28 euros (26 euros majors de 65 anys i Carnet Galliner; i 6 euros per a menors de 25). Pel que fa a les entrades del concert de l'Orquestra Maravella, tenen un preu de 6 euros per a majors de 65 anys; 15 euros és el preu general i 12 euros amb el descompte del Carnet Galliner.