El Covisa Manresa FS encadena la cinquena victòria contra el Barça juvenil al Joan Gamper (1-2)

Els manresans tancaran la pretemporada dissabte al Pujolet contra el Santpedor

Temps mort del Covisa Manresa FS durant el partit al Joan Gamper
Temps mort del Covisa Manresa FS durant el partit al Joan Gamper | MFS
Redacció
10 de setembre del 2021
Actualitzat a les 8:56h
El Covisa Manresa FS ha aconseguit aquest dijous la seva cinquena victòria consecutiva de pretemporada després de derrotar 1-2 del FC Barcelona juvenil al pavelló Joan Gamper. L'equip ha jugat amb la vista posada al primer partit de la temporada, que es disputarà el 18 de setembre davant el Picassent a terres valencianes. Abans, aquest dissabte l'equip tancarà la seva preparació rebent el Santpedor al Pujolet.

Del partit del Joan Gamper, victòria dels de Pau Machado fent defensa pressionant davant un equip que té molta intensitat en el seu joc. Ha estat una de les millors primeres parts dels manresans en aquesta pretemporada amb un joc ràpid, en què el conjunt del Bages podria haver fet un parcial més ampli en el marcador. Les ocasions de gol sovintejaven la porteria de Martí davant un pletòric joc manresà. 

Amb un ajustat 0-1 a l'equador, la segona part s'ha equilibrat en el joc ja que la intensitat dels manresans s'ha vist afectada per l'esforç del primer període. La baixa d'Ambrós s'ha deixat notar en les rotacions. Tot i així, una bona combinació conjunta dels jugadors del Covisa Manresa FS ha fet pujar el segon gol al marcador, obra de Manu.

En els darrers instants, els locals han disposat d'ocasions de gol ben interceptades per Nabil i només a 40 segons per al final, una errada defensiva del Covisa Manresa a la sortida d'un corner, ha fet que el Barça reduís diferències sense afectar a la victòria final. 

El proper i últim partit de pretemporada sera l'11 de setembre al Pujolet davant el Santpedor, equip plegat de jugadors formats a les bases del Manresa. 

Fitxa tècnica
FC Barcelona Juvenil: Marti, Munielo, Tapias, Pol Cano i Ruben Gomez; Toni, Rodó, Paterna, Puigvert, Fernando, Pol Salas i Pau Lopez

Covisa Manresa FS: Adil, Lavado, Éric Castillo, Kalet i Manu; Santa, Gerard, Josan, Terri i Nabil. 

Àrbitres: Ricard de Jodar i Daniel Collado 

Gols: Josan 0-1 m. 10, 0-2 Manu m.38, 1-2 Toni 40

Baixes: Ambros i Josan