Escena

La Verbena de Sant Joan encetarà temporada de tardor amb «La deessa de les pells», diumenge

La temporada inclourà sis espectacles més de diverses disciplines fins a final d'any

per Redacció, 9 de setembre de 2021 a les 20:59 |
«La deessa de les pells» estrenarà la temporada a la Verbena de Sant Joan | Promocional
Aquest diumenge, a les 6 de la tarda, l'Ateneu la Verbena de Sant Joan de Vilatorrada estrenarà la seva temporada de tardor amb l'obra de teatre La deessa de les pells, obra seleccionada per la Mostra Nacional de grup amateurs de teatre de Catalunya Itinera. L'obra serà interpretada pel grup de teatre MaGreT, de Vilafranca del Penedès.

La deessa de les pells està basada en l'obra teatral La Venus a la Fourrure de David Ives, que es va inspirar, alhora, en la novel·la La venus de les pells de l'autor austríac Leopold Sacher-Masoch, que va donar nom al Masoquisme. El preu de l'entrada és de 5 euros.


Sinopsi de La deessa de les pells


La deessa de les pells és una crítica directa a l'obra pròpia i al seu sexisme: el masclisme, la submissió de la dona, el sexe dèbil. És un joc de poders, de dominació però a la vegada ens planteja el dubte de fins a quin punt l'autor està lliure dels dimonis que allibera a les seves pàgines.

 
Amb aquesta obra, interpretada per Gregori Escalona i Marta Escudé, la Verbena encetarà la nova programació de tardor, que acollirà sis espectacles més fins a final d'any

Escena fins a final d'any


Després de La deessa de les pells, l'Ateneu la Verbena de Sant Joan de Vilatorrada acollirà el 18 de setembre Impro Side Story, a càrrec de la companyia Els improvisbles, un divertit concert amb les cançons i temes més coneguts dels musicals de Broadway improvisat a partir del que el públic demani.

El 26 de setembre serà l'hora de Tot anirà bé... o no?, del Mag Rovi, que estrenarà el seu nou espectacle. El 3 d'octubre, l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages interpretarà Vincles, en commemoració de la celebració del Any Manuel Cubeles.

El 7 de novembre, Manresa Teatre Musical (MTM) farà doble funció amb Felins i divins, al matí, i Talent al convent a la tarda. Dues setmanes després, el 20 de novembre, l'ateneu acollirà el concert de Bertran Swing Band, que beu de les fonts del swing, el jazz manouche (gipsy jazz), la bossa nova, el bolero o la rumba. 

L'Ateneu la Verbena completarà la temporada de tardor el 27 de novembre amb el grup de teatre de l'ACR de Fals, que interpretarà Només una vegada en el marc dels actes del Dia internacional contra la violència masclista.

Totes les entrades estan a la venda per Internet a la web de laverbena.cat i presencialment el matí de dijous i dissabte i en horari de tarda els divendres.

 

Participació