La UPC Manresa acollirà la setmana entrant vacunacions sense cita prèvia

La FUB ho farà la setmana del 20 de setembre als migdies en un horari encara sense confirmar

UPC a Manresa
UPC a Manresa | Aina Font Torra
Redacció
09 de setembre del 2021
Actualitzat a les 20:04h
Els campus universitaris de la Catalunya Central se sumen a la campanya per vacunar contra la Covid-19 gent jove i augmentar la cobertura vacunal entre aquests col·lectius. El Departament de Salut desplegarà el primer punt de vacunació la setmana que ve al campus UPC de Manresa. En concret s'ha habilitat un espai al vestíbul principal que vacunarà sense cita prèvia del dilluns 13 a divendres 17 de setembre en horari de 12 a 15h.

S'administrarà la primera dosi de vacuna a totes les persones que formin part de la comunitat universitària, així com també la resta de la població –major de 12 anys- de la Regió Sanitària de la Catalunya Central. La segona dosi de les persones vacunades en el marc d'aquesta iniciativa s'administrarà tres setmanes després a la mateixa universitat.

Per la seva part, la FUB (UManresa) també acollirà vacunació a les seves instal·lacions. Ho farà la setmana del 20 de setembre en franja horària de migdia. Cal encara definir l'espai on es farà la vacunació i els dies previstos.

Continua la vacunació al Palau Firal
A banda de les accions sense cita que es faran aquestes properes setmanes a les universitats de la Catalunya Central, també es mantenen oberts aquest mes de setembre els punts de vacunació poblacional amb cita prèvia. També aquests punts donen la possibilitat en horaris establerts per a vacunar-se sense cita.

En el cas de Manresa és al Palau Firal, de dilluns a dijous de 9 a 19h i divendres de 9 a 13h.