El Servei d'Inserció d'Ampans posa en marxa un programa per a persones afectades pels ERTO

Atendrà 125 persones a través d'aquest programa que té el suport del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Un centre de treball gestionat per Ampans
Un centre de treball gestionat per Ampans | Ampans
Redacció
09 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:59h
Ampans ha posat en marxa un nou programa d'orientació i formació professional per a l'ocupació pensat per a acompanyar de forma prioritària a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) com a conseqüència de la crisi derivada de la Covid-19.

Aquest programa, promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, va adreçat prioritàriament a persones que estiguin actualment en ERTO o ho hagin estat en algun moment de la pandèmia. El programa també contempla l'acompanyament a persones en actiu que estiguin treballant i vulguin reorientar o reforçar la seva carrera professional, i a persones en situació d'atur.

Els serveis d'Inserció i Formació de l'entitat atendran 125 persones a través d'aquest programa personalitzat que finalitzarà en un any. Basat en un model competencial, el programa ofereix una orientació centrada en la persona i adaptada a la situació personal de cada participant, i amb qui es valorarà de forma conjunta les opcions que ofereix el programa, des de la reorientació laboral, formació o acompanyament a la recerca de feina. Dins del programa s'impartiran formacions que corresponen als àmbits sociosanitari, logística i magatzem, sector serveis i administració.

Els participants podran formar part de la borsa de treball del Servei d'Inserció Laboral d'Ampans que, en el que portem d'any, ha facilitat més de cent contractes laborals, entre les empreses de la comarca i la pròpia entitat. Durant aquest 2021 s'han format 256 persones a Ampans a través de diferents cursos de formació ocupacional per a la inserció laboral finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i amb el suport del Programa Incorpora de la Caixa.

Les persones interessades en participar al programa poden contactar-hi a través del 935 241 331, via Whatsapp al 639 728 413, per correu electrònic a [email protected] o presencialment a l'espai Formatiu d'Ampans al carrer Barcelona, 21, de Manresa.