Castellbell substituirà una cinquantena de contenidors per a la millor gestió de residus

El consistori elabora un pla de xoc per fer front a l'incivisme a les àrees d'aportació de residus mentre es licita el nou servei de recollida

Reunió tècnica i política per a la gestió de residus de Castellbell
Reunió tècnica i política per a la gestió de residus de Castellbell | AjCbV
Redacció
09 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:32h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar proposa un pla de xoc amb diferents mesures per fer front a les actituds incíviques a les àrees d'aportació de residus del municipi. L'abandonament indiscriminat de voluminosos i el mal ús dels contenidors generen l'acumulació de brutícia en totes aquestes àrees, una situació que l'Ajuntament vol revertir. El consistori treballa per reubicar les àrees d'aportació a les entrades dels nuclis i al costat de la carretera i també substituirà una cinquantena de contenidors que estan en mal estat.

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar també promourà una campanya de sensibilització i sol·licitarà un informe previ al Departament d'Interior per estudiar la viabilitat d'instal·lar càmeres en els punts crítics en què es detecten les actituds incíviques.

Licitació del servei
L'Ajuntament ha pres totes aquestes mesures mentre es licita el nou servei de recollida de residus municipal que entrarà en funcionament l'any vinent i que incorporarà novetats i un nou model adaptat a la situació actual. Un model consensuat entre l'equip de govern i els grups de l'oposició després de nombroses reunions i visites arreu del territori per conèixer experiències exitoses de recollida de residus.