Manifest i havaneres en els actes de la Diada a Sant Joan de Vilatorrada

El grup municipal d'ERC no anirà a l'acte institucional per la desvinculació del govern del moviment sobiranista

Borinquen portaran havaneres a Sant Joan de Vilatorrada
Borinquen portaran havaneres a Sant Joan de Vilatorrada | Promocional
08 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:06h
Sant Joan de Vilatorrada viurà un programa institucional de la Diada de l'Onze de Setembre musical. L'acte tindrà lloc el mateix dia 11, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la plaça Major, amb la lectura del manifest i un concert d'havaneres a càrrec del grup Borinquen. En cas de pluja, l'acte es durà a terme a la Sala de Cultura Cal Gallifa.

L'aforament serà limitat i cal fer la inscripció prèvia trucant al 93 876 42 40 o enviant un correu electrònic a sjvt.serveipersones@santjoanvilatorrada.cat.

ERC no serà present a l'acte
El govern municipal de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha convidat a l'acte als representants dels grups de l'oposició. En aquest sentit, ERC ha anunciat que no participarà en l'acte per la desvinculació del govern del moviment sobiranista.

Els republicans han recordat que el govern municipal, format per Alternativa per Sant Joan i el PSC, va donar de baixa el municipi de l'AMI només prendre l'alcaldia, ha incomplert una moció aprovada en ple per restituir el llaç groc a la façana de l'Ajuntament, ha eliminat una partida del pressupost per al suport a la llengua i la cultura catalanes, algun dels seus membres han comparat l'independentisme amb el nazisme, va retirar estelades dels carrers durant la campanya electoral sense esperar la resolució de la JEZ, i, finalment, l'alcalde va incomplir la promesa que havia fet respecte de la plaça 1 d'Octubre.