El Kursaal acollirà aquest diumenge el concert de la Small Miller Band de Sallent

En el concert, dirigit per Pepe Fernàndez que comptarà amb el pianista i pedagog Joan Díaz, s'interpretaran obres de Piazzolla, Pastorius o Golson, entre altres

La Small Miller Band de Sallent actuarà diumenge a Manresa
La Small Miller Band de Sallent actuarà diumenge a Manresa | Promocional
Redacció
08 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:42h
La Small Miller Band de Sallent actuarà aquest diumenge, 12 de setembre a les 6 de la tarda, a la sala gran del Kursaal amb un concert en què la formació sallentina acompanyada del pianista i pedagog Joan Díaz interpretarà obres de A. Piazzolla, J. Pastorius, B. Golson i M. Rossy, entre d'altres. 

La Small Miller Band és una big band de joves músics de l'Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent, que neix fruit d'una necessitat de buscar un espai on fer música amb olor de jazz. La formació, dirigida per Pepe Fernàndez i integrada per 18 joves músics, va néixer ara fa 9 anys en el moment que la formació antecessora A la Big Bom Band ja no podia acollir més músics.

El curs 2019 la Small Miller Band va fer un treball intens amb el saxofonista valencià Perico Sambeat, i veient l'èxit del projecte, la formació sallentina repeteix ara l'experiència al costat del pianista Joan Díaz, gran pedagog i també professor de l'ESMUC, director, productor compositor i arranjador. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades que tenen un preu de 12 euros, (10 euros amb carnet Galliner, majors de 65 anys i 6 euros menors de 25 i escoles de música), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.