Castellbell conclou tres expedients sancionadors per abandonament de residus a la via pública

El municipi sanciona el mal ús de les àrees d'aportacions de residus amb multes d'entre 750 i 1.000 euros

Brossa deixada a terra a Castellbell i el Vilar
Brossa deixada a terra a Castellbell i el Vilar | AjCbV
Redacció
08 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:36h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha conclòs tres expedients sancionadors per fer front als nombrosos abandonaments de residus a la via pública que es produeixen darrerament al municipi. El consistori està especialment preocupat pel mal ús que alguns veïns fan de les àrees d'aportació de residus a les urbanitzacions i també al centre del municipi. L'Ajuntament ha executat tres expedients sancionadors amb multes d'entre 750 i 1.000 euros per fer front amb l'abandonament indiscriminat de tot tipus de residus a la via pública.

Recollida gratuïta de voluminosos i bonificacions
L'Ajuntament recorda els veïns que tenen a la seva disposició un servei gratuït de recollida de residus voluminosos que es pot sol·licitar a través del telèfon gratuït 900 264 272. A més, les persones que facin un ús continuat de la deixalleria poden obtenir bonificacions en la taxa de residus.

En paral·lel, l'Ajuntament demana que es faci un bon ús de les àrees d'aportació de residus on hi ha situats tots els contenidors. En aquest sentit, recorda que no es poden llançar els residus a terra i cal que cada brossa sigui dipositada al contenidor que li correspon. Totes aquestes actituds incíviques suposen un esforç addicional per a l'Ajuntament i per a la brigada que veu limitada la seva tasca.