L'Estany celebra una Festa Major influïda per la Diada Nacional

El municipi del Moianès celebrarà el Mercat d'Olis i Vins dissabte en el marc de la seva festa grossa

Al Monestir de l'Estany donarà inici la Baixada de Torxes
Al Monestir de l'Estany donarà inici la Baixada de Torxes | Viquipèdia
08 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:36h
L'Estany es troba aquesta setmana immers en la seva Festa Major d'estiu, amb un seguit d'actes que viuran la seva culminació dissabte amb els actes de l'Onze de Setembre i el ja tradicional Mercat d'Olis i Vins.

Abans, però, aquest dimecres al migdia, sortint de missa, Maria Berdalet pronunciarà el pregó de Festa Major a la plaça del Monestir. Ja la tarda, a partir de les 6 a la Pista Vella, Mil·lènium oferirà un concert de sala dedicat a la gent gran.

Dijous a partir de les 10 del matí al Cine se celebrarà un torneig de ping-pong. A 2/4 de 8 del vespre a la Pista Vella Son de l'Havana oferirà un concert d'havaneres.

Divendres a 2/4 d'11 del matí donarà inici la dibuixada popular per a totes les edats amb el Monestir com a tema principal. A les 10 del vespre, en edició no itinerant per les mesures contra la pandèmia, tindrà lloc el Correfoc a càrrec dels Diables de Rubí. Serà a la Pista Vella.

El dissabte, Diada Nacional de Catalunya, els carrers del municipi acolliran el Mercat d'Olis i Vins. A partir de 2/4 de 9 del matí, el Cine acollirà el Campionat de Botifarra, Memorial Llorenç Sentias i Font. A les 11, a l'aparcament, hi haurà un taller de llit elàstic a càrrec de Planeta Trampolí. A les 6 de la tarda, a la plaça del Monestir s'hi faran simultànies d'escacs i des de la mateixa plaça a partir de 2/4 de 8 del vespre es farà la Baixada de Torxes.

Els actes de la Festa Major de l'Estany finalitzaran diumenge amb la tirada de bitlles de la Festa Major, a 2/4 d'11 a la Pista Vella, i ja a les 6 de la tarda, Planeta Trampolí oferirà l'espectacle Back to classics.