Súria celebrarà la Diada amb l'actuació del Conjunt Nacional Albanès, de Macedònia del Nord

Els actes es completaran amb la tradicional caminada i pedalada a la Torre on tindran lloc els actes institucionals

Imatge d'arxiu del cant dels Segadors al turó de la Torre durant la Diada de 2018
Imatge d'arxiu del cant dels Segadors al turó de la Torre durant la Diada de 2018 | AjSú
Redacció
08 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:08h
Súria iniciarà els actes de la celebració de l'Onze de Setembre aquest dijous a les 8 del vespre amb l'actuació del Conjunt Nacional Albanès, de Macedònia del Nord, en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, a les quals el municipi s'ha incorporat recentment. El Conjunt Nacional Albanès està format per prop de quaranta intèrprets, entre ballarins, músics i cantants.

L'actuació tindrà lloc a la plaça Major del Poble Vell amb aforament limitat i amb distància, mascareta i dispensador d'higiene de mans. L'entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia al web www.suria.cat/aforaments.

Els actes institucionals de la Diada es concentraran el mateix dissabte 11 de setembre amb la caminada i pedalada fins a la Torre, amb sortides a les 9 i a les 8 del matí respectivament des de la plaça de Sant Joan. A 2/4 de 10, al turó de la Torre tindrà lloc la hissada de la Senyera, la lectura del manifest i el cant d'Els Segadors amb la col·laboració de cantaires suriencs de diferents entitats, que coincidirà amb un galeig a càrrec dels trabucaires del Tro Gros.

L'organització dels actes de l'Onze de Setembre a Súria és a càrrec de l'Ajuntament, Adifolk i trabucaires del Tro Gros, amb la col·laboració de l'ADF Defensors del Bosc, Agrupació Sardanista, colla castellera Salats i les penyes ciclistes de Súria.
Arxivat a