Escena

El Casal Sant Genís de Navàs s'estrena amb programació estable de tardor

La Regidoria de Cultura treballa per donar continuïtat a la programació durant tot l'any

per Redacció, 8 de setembre de 2021 a les 09:02 |
Butaques del Casal Sant Genís de Navàs | AjNvs
El renovat Casal Sant Genís serà l'epicentre de les arts escèniques de Navàs amb una programació estable de gran qualitat, i per a totes les edats, que començarà el 19 de setembre i acabarà el 19 de desembre. Aquesta serà la primera temporada del teatre, i des de la Regidoria de Cultura ja s'està treballant per oferir espectacles durant tot l'any.

Durant aquesta tardor s'han programat una desena d'espectacles, a més de tres esdeveniments que ja formen part del corpus cultural del municipi: el Festival Test, d'obres teatrals de curta durada en espais singulars, que se celebrarà durant la Fira de Tardor; la tradicional obra de teatre del Grup Escènic Navàs, que enguany estrenarà durant la Fira de Tardor i presentarà un clàssic del grup, la divertida obra de teatre El bon doctor, o la cloenda del Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs, que arriba a la seva 40a edició, el 28 de novembre.


A part, destaca la inauguració del cicle, a càrrec de l'obra El Silenci dels Telers (19 de setembre), el concert d'un dels grans músics del país, Pau Vallvé (8 d'octubre), el dels Ovidi4, amb el seu espectacle poético-musical L'Ovidi se'n va a la Beckett (20 de novembre), les germanes Judit i Meritxell Neddermann (12 de desembre), que presentaran el seu espectacle Present, on fan una revisió de les nadales populars catalanes; l'incombustible Lluís Gavaldà, que anirà acompanyat del pianista d'Els Pets Joan Pau Chaves, i farà un repertori on segur que no hi faltaran alguns dels clàssics més esperats de la banda, però on també el públic podrà escollir les cançons que interpretaran. Aquest últim concert, programat per al 18 de desembre, es durà a terme al Teatre de Palà de Torroella.

Per a la mainada també hi haurà dos espectacles molt especials, La setmana dels 7 dissabtes (24 d'octubre) a càrrec de Pampallugues teatre, amb la navassenca Montse Santasusana, una obra de teatre musical infantil que parla als nens i nenes de l'art de saber esperar per assaborir cada moment. Maure el dinousarure (21 de novembre) és l'altre espectacle infantil, on un simpàtic titella ofereix una història que se centra en una relació d'amistat en un univers de complicitat i confiança.


Per cloure la programació, la gent més gran podrà gaudir de l'espectacle dels 9's Amics Navàs-Palà, els quals fan una revisió de les grans cançons d'època i de grans temes actuals, el 23 d'octubre. I finalment, el Casal de Gent Gran de Banyoles interpretarà la seva particular revista, el 19 de desembre.

Venda d'entrades


Properament es posaran a la venda totes les entrades a la web entrades.navas.cat, excepte les de l'obra del Grup Escènic Navàs, que només es vendran a Cal Seriols.

L'Ajuntament adreçarà en breu les bústies el llibret amb tota la programació.
 

Programació de tardor 2021 del Casal Sant Genís de Navàs by La muntanya russa on Scribd

 

Participació