Cues a les oficines del CE Manresa per fer-se soci

El club ha arribat als 358 socis i cada cop és més a prop d'arribar a l'objectiu dels 500

Gent fent cua a les oficines del CE Manresa
Gent fent cua a les oficines del CE Manresa | CEM
07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 23:31h
En el període estival entre temporades, la directiva del CE Manresa es va proposar arribar als 500 socis des dels 280 que tenia la temporada 2020-21. Per aconseguir-ho, el club anunciava fa dues setmanes la campanya Trio Manresa per la qual aplica descomptes del 33% sobre la quota als aficionats que es facin socis de tres en tres.

El resultat no s'ha fet esperar i aquest dimarts a la tarda, les oficines del club, que es troben a l'estadi del Congost, han registrat gent fent cua que s'hi han adreçat per fer-se socis. Des de l'anunci de la campanya Trio Manresa, el club ha arribat als 358 socis i confia arribar als 400 el proper diumenge aprofitant l'estrena de la lliga a casa contra el Sants (19h).

El portaveu del CE Manresa, Francesc Sòria, ha subratllat que "la campanya Trio Manresa va com un tro, especialment, als col·lectius. Molts exjugadors i familiars dels jugadors han escollit aquesta quota. Per només 20 euros, podran veure tots els partits a casa del primer equip".

La inscripció trio s'ha de fer presencialment al Nou Congost en horaris d'oficines (de dilluns a divendres de 17.30h a 20.30h) i accepta un soci de la temporada passada (també poden ser els tres nous). Les rebaixes del trio son del 33% del preu inicial.